Va propun pentru azi o reteta de paste rar preparata la noi în tara. Busuiocul si foarte puti usturoi acorda acestui fel de mâncare o savoare deosebita. Pastele cu sos pesto sunt o mâncare deosebita si un adevarat deliciu dupa o zi calduroasa de vara.
Ingrediente:
300 g paste
usturoi
8 linguri de migdale
4 linguri parmzan ras
4 linguri ulei de masline
o legatura de busuioc
4 rosii mici
sare
piper
Mod de preparare:
Preparam pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Tocam migdalele si rosiile, apoi le punem deoparte. Într-un blender punem parmezanul ras, busuiocul, migdalele tocate si uleiul de masline. Amestecam pâna când se formeaza un sos. Scurgem pastele si le punem în oala în care au fiert. Adaugam sosul pesto din blender. Punem rosiile si amestecam bine. Se serveste imediat si se poate decora cu frunze de busuioc. Deasupra se poate presara parmesan.
Pofta Buna!
Bucatarul nostru va sta la dispozitie pentru servicii de catering. Nu ezitati sa ne contactati pe adresa redactiei, str. Calarasilor nr. 22 et. 3 sau la telefon: 0758-383.477.
Va propun pentru azi o reteta de paste rar preparata la noi în tara. Busuiocul si foarte puti usturoi acorda acestui fel de mâncare o savoare deosebita. Pastele cu sos pesto sunt o mâncare deosebita si un adevarat deliciu dupa o zi calduroasa de vara.
Ingrediente:
300 g paste
usturoi
8 linguri de migdale
4 linguri parmzan ras
4 linguri ulei de masline
o legatura de busuioc
4 rosii mici
sare
piper
Mod de preparare:
Preparam pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Tocam migdalele si rosiile, apoi le punem deoparte. Într-un blender punem parmezanul ras, busuiocul, migdalele tocate si uleiul de masline. Amestecam pâna când se formeaza un sos. Scurgem pastele si le punem în oal