I-a plăcut muzica de copil. A început cu pianul. Apoi a luat lecţii de acordeon, contrabas, fluier, ocarină, caval, nai, cobză, mandolină, chitară, flaut etc.
A avut profesor de pian de la şase ani şi a constatat că nu poate ajunge om de concerte şi atunci şi-a zis să facă altceva. A început să cânte la acordeon, pentru că pianul nu putea să-l care în spinare. Apoi a învăţat să cânte la instrumente care lipseau din orchestră.
Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Ovidius este născut la Botoşani, dar a crescut în Bucovina, la Câmpulung Moldovenesc, unde a urmat şcoala. A stat patru ani ca medic la Salina Cacica, Suceava. Din 1976 s-a angajat ca medic primar la Policlinica CFR Constanţa, dar şi coordonator la Direcţia Sanitară Regională CFR. În 1990 şi-a deschis cabinet privat şi din anul 1995 a început să lucreze la Facultatea de Medicină. Din 2002 este profesor universitar în cadrul Universităţii Ovidius.
Pasionat de muzica populară
„Singurul meu regret este că nu pot cânta mai mult. În rest, viaţa mi-a dat mai mult decât meritam şi sunt foarte mulţumit de ce-a ieşit, dar dacă aş putea cânta muzică naţională adevărată, aş fi foarte fericit“, spune Corneliu. Îşi aminteşte cu drag de perioada studenţiei când muzica însemna totul pentru el. În perioada aceea şi puţin după aceea a tot cântat... până când a decis să aleagă cariera de medic. „Eram medic şi nu eram la sapă, iar la muzică eram printre cei mai buni. Şi atunci, oricare dintre variante - am zis eu - mi-ar fi adus satisfacţii, tocmai de aceea a fost grea alegerea pe care am făcut-o“, povesteşte acum decanul.
Banii de la nunţi îi asigurau hrana şi cazarea
„Nu m-au interesat niciodată banii, însă trebuie să recunosc că erau buni banii de la o nuntă când eram student. Îmi puteam plăti o gazdă, aveam alte avantaje avân