Actriţa Carmen Tănase are un mod aparte de a găti. Nu stă cu cartea de bucate pe masă şi nici nu cere sfatul altora, ci inventează reţete. Cea care a interpretat-o atât de bine pe Flacăra în telenovela “Regina” spune că preferă să creeze ea reţete, decât să le pună în practică pe ale altora, pentru că astfel mâncarea este inedită şi mult mai delicioasă.Carmen Tănase este adepta combinaţiilor mai puţin obişnuite de arome şi ingred Actriţa Carmen Tănase are un mod aparte de a găti. Nu stă cu cartea de bucate pe masă şi nici nu cere sfatul altora, ci inventează reţete. Cea care a interpretat-o atât de bine pe Flacăra în telenovela “Regina” spune că preferă să creeze ea reţete, decât să le pună în practică pe ale altora, pentru că astfel mâncarea este inedită şi mult mai delicioasă.Carmen Tănase este adepta combinaţiilor mai puţin obişnuite de arome şi ingred
Actriţa Carmen Tănase are un mod aparte de a găti. Nu stă cu cartea de bucate pe masă şi nici nu cere sfatul altora, ci inventează reţete. Cea care a interpretat-o atât de bine pe Flacăra în telenovela “Regina” spune că preferă să creeze ea reţete, decât să le pună în practică pe ale altora, pentru că astfel mâncarea este inedită şi mult mai delicioasă.
Carmen Tănase este adepta combinaţiilor mai puţin obişnuite de arome şi ingrediente. De aceea, preferatele sale sunt preparatele specifice bucătăriei asiatice. “Îmi plac combinaţiile inedite, precum raţă cu portocale, saramură de pui, dar din când în când îmi este poftă şi de clasicele combinaţii: mici cu cartofi prăjiţi sau mămăligă cu brânză de burduf, kaiser şi ou”. Pentru că mâncărurile clasice care se fac după anumite reţete nu îi sunt pe plac, atunci când găteşte, actriţa îşi pune imaginaţia la contribuţie.
“Nu ştiu nici o reţetă. Toate mâncărurile le fac din imaginaţie. Preferatele mele sunt sarmale cu creveţi în foi de alge, în loc