În materie de mâncare, Cătălina Ionescu, alias Jojo, preferă “lucrurile simple”. “Îmi plac lucrurile simple. Chiar şi atunci când comand la un restaurant, aleg un meniu care să nu fie foarte complicat”, spune frumoasa blondă din grupul Divertis. Deşi recunoaşte că nu găteşte foarte des, Jojo prepară numai mâncăruri uşoare, fără grăsime. Chiar şi atunci când face preparate pe bază de maioneză, foloseşte un sortiment În materie de mâncare, Cătălina Ionescu, alias Jojo, preferă “lucrurile simple”. “Îmi plac lucrurile simple. Chiar şi atunci când comand la un restaurant, aleg un meniu care să nu fie foarte complicat”, spune frumoasa blondă din grupul Divertis. Deşi recunoaşte că nu găteşte foarte des, Jojo prepară numai mâncăruri uşoare, fără grăsime. Chiar şi atunci când face preparate pe bază de maioneză, foloseşte un sortiment
În materie de mâncare, Cătălina Ionescu, alias Jojo, preferă “lucrurile simple”. “Îmi plac lucrurile simple. Chiar şi atunci când comand la un restaurant, aleg un meniu care să nu fie foarte complicat”, spune frumoasa blondă din grupul Divertis.
Deşi recunoaşte că nu găteşte foarte des, Jojo prepară numai mâncăruri uşoare, fără grăsime. Chiar şi atunci când face preparate pe bază de maioneză, foloseşte un sortiment cu un nivel scăzut de grăsimi.
“Salata berlineză îmi place foarte mult. E foarte uşor de preparat şi e absolut delicioasă!”.
Ingrediente: 300 g şuncă de Praga, 3 castraveţi muraţi, 3-4 linguri de maioneză light din comerţ, două linguriţe de muştar clasic.
Mod de preparare: Şunca şi castraveţii se toacă mărunt şi se amestecă împreună cu maioneza, apoi se adaugă muştarul.
Se lasă la frigider şi se serveşte rece.