Va recomand pentru începutul de saptamâna un preparat în care apa si pamântul se întâlnesc pentru a va oferi senzatii deosebite. Pestele se potriveste de minune cu ciupercile, aroma unica de rucola întregind gustul acestei salate deosebite.
Ingrediente (4 portii):
- 150 g rucola
- 200 g rosii cherry
- 500 g bureti
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri vin rosu (sau supa)
- 4 linguri otet din vin rosu
- 1 lingura miere
- 1 lingura mustar
- 14 linguri ulei de masline
- sare, piper
- 4 buc. file de ton (a 180 g)
- 2 linguri suc de lamâie
Preparare:
1. Spalam rucola si rosiile cherry,le taiem si le asezam pe un platou. Curatam buretii, si ii taiem in doua apoi ceapa o taiem inele, iar usturoiul îl tocam marunt. Amestecam vinul rosu cu otetul, mustarul, mierea si 6 linguri de ulei, apoi condimentam cu sare si ulei.
2. Într-o tigaie mare încingem 4 linguri de ulei. Calim ciupercile ,ceapa si usturoiul circa 4 minute si condimentam cu sare si piper.
3. Spalam carnea de peste, apoi tamponam cu un servet de bucatarie. Încingem uleiul ramas intr-o tigaie si prajim pestele pe fiecare parte cate 2-3 minute. Condimentam cu sare, piper si suc de lamâie. Amestecam buretii cu sosul de otet si cu salata pregatita, apoi asezam si bucatile de peste.
Preparare: 35 de minute, 820 kcal/portie.
Pofta Buna!
Bucatarul nostru va sta la dispozitie pentru servicii de catering. Nu ezitati sa ne contactati pe adresa redactiei, str. Calarasilor nr. 22 et. 3 sau la telefon: 0758-383.477.
Va recomand pentru începutul de saptamâna un preparat în care apa si pamântul se întâlnesc pentru a va oferi senzatii deosebite. Pestele se potriveste de minune cu ciupercile, aroma unica de rucola întregind gustul acestei salate deosebite.
Ingrediente (4 portii):
- 150