Pregatim astazi o mâncare vegetariana care se potriveste pentru orice fel de eveniment. Este un aperitiv delicios pe baza de orez si dovlecei în ton cu sezonul de vara.
Ingrediente:
100 g brânza Feta
100 g masline negre fara sâmburi
3 linguri patrunjel tocat
4 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
3 dovlecei
250 g orez pentru risotto
1 l supa de legume
150 g mazare
sare
piper
Mod de preparare:
Preparam topping-ul, amestecând brânza Feta farâmitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei de masline.
Încingem restul de ulei într-o cratita. Calim ceapa 5 minute, pâna se înmoaie, apoi adaugam dovleceii pentru câteva minute, punem apoi si orezul la calit. Turnam supa câte un polonic o data, lasând-o sa fiarba absorbita complet de orez. Înainte de a pune si ultimul polonic de supa în cratita, amestecam boabele de mazare si lasam sa fiarba pâna când orezul e fiert si sosul e cremos. Cel mai recomandabil este sa se serveasca în boluri cu brânza presarata deasupra.
Pofta Buna!
Bucatarul nostru va sta la dispozitie pentru servicii de catering. Nu ezitati sa ne contactati pe adresa redactiei, str. Calarasilor nr. 22 et. 3 sau la telefon: 0758-383.477.
Pregatim astazi o mâncare vegetariana care se potriveste pentru orice fel de eveniment. Este un aperitiv delicios pe baza de orez si dovlecei în ton cu sezonul de vara.
Ingrediente:
100 g brânza Feta
100 g masline negre fara sâmburi
3 linguri patrunjel tocat
4 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
3 dovlecei
250 g orez pentru risotto
1 l supa de legume
150 g mazare
sare
piper
Mod de preparare:
Preparam topping-ul, amestecând brânza Feta farâmitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei de masline. @