Un tip de paste mai puţin cunoscut la noi sunt pastele canneloni. Vă recomand să încercaţi un nou experiment. Eu adaug cu multă plăcere, fără să ţin cont de anotimp o cantitate mai mare de condimente vegetale la umplutură. Această reţetă devine deosebit de gustoasă condimentată cu maiorana, lămâiţă, pătrunjel, ceapă şi foi de piper.
Ingrediente:
300 g de spanac congelat
2 căţei de usturoi
2 cepe
2 legături de busuioc
150 g de nucă
300 g de parmezan
6 linguri de ulei de măsline
sare
25-30 canneloni (gata preparaţi)
750 g de sos de roşii
300 g de frişcă nebătută
piper măcinat
1 linguriţă de zahăr
250 g de mozzarella
1 lingură de unt
Mod de preparare:
Se dezgheaţă spanacul, se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală busuiocul ş se amestecă împreună cu spanacul, cu nuca, cu parmezanul şi cu 4 linguri de ulei de măsline. Se adaugă sare iar umplutura se toarnă în cannelloni, care se aşează una lângă alta, într-o tavă de cuptor. Se curăţă acum şi cealaltă ceapă, se taie în bucăţi mici după care se căleşte într-o cantitate mică de ulei. Se adaugă roşiile şi frişca nebătută, şi se lasă pe cuptor până ce scad. Se condimentează după gust cu sare, cu piper şi cu zahăr. Sosul de roşii se toarnă peste cannelloni, după care acesta se acoperă cu mozzarella tăiat în cubulete mici şi cu untul. Se lasă timp de 45 de minute să se coacă în cuptorul încins.
Poftă Bună!
Bucătarul nostru vă stă la dispoziţie pentru servicii de catering. Nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa redacţiei, str. Călăraşilor nr. 22 et. 3 sau la telefon: 0758-383-477.
Un tip de paste mai puţin cunoscut la noi sunt pastele canneloni. Vă recomand să încercaţi un nou experiment. Eu adaug cu multă plăcere, fără să ţin cont de anotimp o cantitate mai mare de condimente vegetale la umplutură. Această reţetă devine