Dacă săptămâna trecută îţi propuneam cinci reţete de sendvişuri cu brânză, în acest număr îţi oferim alte reţete noi, care să te salveze atunci când nu ai chef sau timp să găteşti. De data aceasta, pe lângă clasicul preparat cu şuncă şi caşcaval, ai ocazia să înveţi să faci ceva inedit, cum ar fi sendvişul cu ton şi cu spanac. Merită încercat! Baghetă cu şuncă Ingrediente: o baghetă, 4 felii de şuncă pres Dacă săptămâna trecută îţi propuneam cinci reţete de sendvişuri cu brânză, în acest număr îţi oferim alte reţete noi, care să te salveze atunci când nu ai chef sau timp să găteşti. De data aceasta, pe lângă clasicul preparat cu şuncă şi caşcaval, ai ocazia să înveţi să faci ceva inedit, cum ar fi sendvişul cu ton şi cu spanac. Merită încercat! Baghetă cu şuncă Ingrediente: o baghetă, 4 felii de şuncă pres
Dacă săptămâna trecută îţi propuneam cinci reţete de sendvişuri cu brânză, în acest număr îţi oferim alte reţete noi, care să te salveze atunci când nu ai chef sau timp să găteşti. De data aceasta, pe lângă clasicul preparat cu şuncă şi caşcaval, ai ocazia să înveţi să faci ceva inedit, cum ar fi sendvişul cu ton şi cu spanac. Merită încercat!
Baghetă cu şuncă
Ingrediente: o baghetă, 4 felii de şuncă presată, 4 felii de caşcaval afumat, o frunză de salată, un castravete mic, unt.
Mod de preparare: se îndepărtează miezul baghetei, cojile se ung cu unt, iar în interior se aşază restul ingredientelor.
Inedit
Ingrediente: o conservă mică de ton, 5-6 frunze fragede de spanac, o felie de roşie, o rondea de ceapă roşie, un castravete, o felie de pâine, piper.
Mod de preparare: pe felia de pâine se pune spanacul crud (are acelaşi gust ca şi salata), peste care se aşază celelalte ingrediente.
Pui cu roşii
Ingrediente: un sfert de piept de pui, o felie de pâine neagră, una de caşcaval, una de roşie, sare