Meniul zilei: mâncare alterată şi mizerie la tot pasul. Astăzi patronii firmelor au dat din umeri atunci când inspectorii au scos la iveală nergeulile din unităţile lor. Unii au încercat să îi convingă că toate produsele sunt proaspete şi că nu există pericolul îmbolnăvirii. Inspectorii OJPC au declarat că toată mâncarea ar trebui preparată în faţa oamenilor.Ba mai mult ar trebuie ţinută la o anumită temperatură. „ La S.C Haifa Impex Company am găsit produse expirate şi expuse la vânzare. Muştele roiau pe mâncare şi atunci ne mai mirăm de unde se îmbolnăvesc locuitorii oraşului. Ba mai mult vânzătoarea nu avea analizele efectuate de un an de zile, iar în momentul de faţă noi nu ştim dacă este sănătoasă sau nu “, a declarat Radu Preda, inspector în cadrul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatarilor din Dolj.
Patronul unităţii a găsit numai scuze
Dragoş Buzărin le-a spus inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor că nu va putea niciodată să prepare produsele în faţa clientului şi asta pentru că toată lumea se grăbeşte în ziua de azi. Despre lipia expirată nu a declarat decât atât „ Noi am cumpărat-o de câteva zile , iar pe etichetă este scris una ,iar pe ambalaj alta“.
Oamenii nu se uită ce bagă în gură
Craiovenii au declarat că nu odată ci de mai multe ori şi-au cumpărat un hamburger, fără să se uite la modul de preparare. „ Eu îmi cumpăr de mâncare de la toate fast food-urile din oraş. Dacă îmi este foame nu mă mai uit de unde mănânc“, a declarat Marian Istrate, de 29 de ani din Craiova.
Citiţi în Adevărul de Seară de vineri, din Craiova, ce nereguli au mai găsit inspectorii în fast-food-urile din oraş.