Ruladă de caşcaval Ingrediente: pentru foaie: un pachet de margarină pentru prăjituri, puţină sare, o jumătate de cubuleţ de drojdie dizolvat într-o lingură de lapte, un ou, o cană de caşcaval ras, făină cât cuprinde; Pentru umplutură: 200 g de telemea, 50 g de ciuperci, o legătură de mărar, 200 g de şuncă de Praga, o jumătate de ardei gras roşu şi una de ardei verde, o mână de boabe de porumb fiert, două ouă. Preparare foaie: Se amestecă într Ruladă de caşcaval Ingrediente: pentru foaie: un pachet de margarină pentru prăjituri, puţină sare, o jumătate de cubuleţ de drojdie dizolvat într-o lingură de lapte, un ou, o cană de caşcaval ras, făină cât cuprinde; Pentru umplutură: 200 g de telemea, 50 g de ciuperci, o legătură de mărar, 200 g de şuncă de Praga, o jumătate de ardei gras roşu şi una de ardei verde, o mână de boabe de porumb fiert, două ouă. Preparare foaie: Se amestecă într
Ruladă de caşcaval
Ingrediente: pentru foaie: un pachet de margarină pentru prăjituri, puţină sare, o jumătate de cubuleţ de drojdie dizolvat într-o lingură de lapte, un ou, o cană de caşcaval ras, făină cât cuprinde;
Pentru umplutură: 200 g de telemea, 50 g de ciuperci, o legătură de mărar, 200 g de şuncă de Praga, o jumătate de ardei gras roşu şi una de ardei verde, o mână de boabe de porumb fiert, două ouă.
Preparare foaie: Se amestecă într-un castron margarina lăsată la temperatura camerei, un pic de sare, drojdia dizolvată, un ou, o cană de caşcaval ras, apoi se încorporează făină până când amestecul devine ca o cocă bună de frământat. Înainte de a fi întinsă, aceasta se împarte în două şi se lasă 30 de minute la temperatura camerei.
Umplutură: Se pun într-un castron telemeaua rasă, ciupercile mărunţite, mărarul tocat,şunca şi ardeiul tăiate cubuleţe mici, ouăle şi boabele de porumb şi se omogenizează.
Se întind foile din aluatul cu caş