E bogat în vitamine, săruri şi are un rol important în metabolismul grăsimilor. Ardeiul gras, fie el roşu, galben, portocaliu sau verde, scade riscul apariţiei cancerului, previne artrita şi emfizemul pulmonar, face bine unghiilor, părului, glandelor sebacee şi pielii şi e inclus tot mai frecvent în curele de slăbire. Poate fi consumat crud, dar şi preparat termic, datorită gustului şi aromei sale speciale.Frigărui de vită cu legumeIngrediente: Un kilogram de car E bogat în vitamine, săruri şi are un rol important în metabolismul grăsimilor. Ardeiul gras, fie el roşu, galben, portocaliu sau verde, scade riscul apariţiei cancerului, previne artrita şi emfizemul pulmonar, face bine unghiilor, părului, glandelor sebacee şi pielii şi e inclus tot mai frecvent în curele de slăbire. Poate fi consumat crud, dar şi preparat termic, datorită gustului şi aromei sale speciale.Frigărui de vită cu legumeIngrediente: Un kilogram de car
E bogat în vitamine, săruri şi are un rol important în metabolismul grăsimilor. Ardeiul gras, fie el roşu, galben, portocaliu sau verde, scade riscul apariţiei cancerului, previne artrita şi emfizemul pulmonar, face bine unghiilor, părului, glandelor sebacee şi pielii şi e inclus tot mai frecvent în curele de slăbire. Poate fi consumat crud, dar şi preparat termic, datorită gustului şi aromei sale speciale.
Frigărui de vită cu legume
Ingrediente: Un kilogram de carne macră de vită, doi ardei roşii, doi ardei galbeni, un dovlecel, 3 cepe roşii, 10 roşii mici, condimente pentru grătar, o linguriţă rasă de zahăr, 3 linguri de ulei, beţe pentru frigărui.
Preparare: Se fierbe carnea în apă cu puţină sare şi cu o linguriţă rasă de zahăr, circa o oră, apoi se scoate din apă şi se lasă câteva minute să se răcorească.
Apoi, carnea se taie în bucăţi (cuburi) de câţiva centimetri şi se căleşte câteva min