Ingrediente:
4 oua, 1,5 cani de lapte, 1 cana cu zahar, 8 lingurite de gelatina, 800g smantana, 1 compot de ananas, 1 pachet de piscoturi.
Preparare:
Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pana se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit.
Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa apoi se da la rece. Smantana se face frisca, se amesteca cu gelatina racita apoi cu crema din oua, lapte si zahar. Se incorporeaza fructele stoarse din compotul de ananas. Se tapeteaza o tava cu folie de celofan si se toarna compozitia. Deasupra se aseaza un strat de piscoturi. Se da la rece. Dupa ce a stat la racit 4-5 ore se intoarce tava pe un platou si se dezlipeste usor folia de celofan. Se orneaza cu frisca si fructe.
Ingrediente:
4 oua, 1,5 cani de lapte, 1 cana cu zahar, 8 lingurite de gelatina, 800g smantana, 1 compot de ananas, 1 pachet de piscoturi.
Preparare:
Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pana se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit.
Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa apoi se da la rece. Smantana se face frisca, se amesteca cu gelatina racita apoi cu crema din oua, lapte si zahar. Se incorporeaza fructele stoarse din compotul de ananas. Se tapeteaza o tava cu folie de celofan si se toarna compozitia. Deasupra se aseaza un strat de piscoturi. Se da la rece. Dupa ce a stat la racit 4-5 ore se intoarce tava pe un platou si se dezlipeste usor folia de celofan. Se orneaza cu frisca si fructe.