Ploile căzute la sfârşitul săptămânii trecute, mai ales din cauza densităţii lor, au provocat temporar inundarea unor intersecţii din municipiu. Ieri, consilierul judeţean PNL Adrian Maxim a declarat că lucrările care s-au realizat în aceste zone nu au respectat probabil proiectele şi din acest motiv apa nu a ajuns în sistemul de canalizare.
„Mă gândesc că în proiecte au fost trecute gurile de scurgere în sistemul de canalizare. Atunci, de ce se întâmplă să fie inundate aceste zone? Cei responsabili ar trebui să verifice şi să ia măsurile necesare. Ştiu că există încercarea de a da vina pe Compania Apa şi nu vreau să intru iar în această polemică, dar cert este că sistemul de canalizare ar reuşi să preia apele pluviale, dacă asfaltarea s-ar face întocmai după proiecte. Iar dacă proiectele sunt în regulă dar nu se respectă, cei care semnează recepţia lucrărilor ar trebui să semneze mai cu simţ de răspundere această recepţie”, spune Adrian Maxim.
El a dat exemple de intersecţii unde apar astfel de probleme. Şi anume B-dul Al. Vlahuţă cu str. Hărmanului, B-dul Toamnei cu str. Hărmanului, Calea Bucureşti cu str. Poienelor, str. Zizinului cu B-dul Saturn, str. 13 Decembrie şi str. Aurel Vlaicu. Ploile căzute la sfârşitul săptămânii trecute, mai ales din cauza densităţii lor, au provocat temporar inundarea unor intersecţii din municipiu. Ieri, consilierul judeţean PNL Adrian Maxim a declarat că lucrările care s-au realizat în aceste zone nu au respectat probabil proiectele şi din acest motiv apa nu a ajuns în sistemul de canalizare.
„Mă gândesc că în proiecte au fost trecute gurile de scurgere în sistemul de canalizare. Atunci, de ce se întâmplă să fie inundate aceste zone? Cei responsabili ar trebui să verifice şi să ia măsurile necesare. Ştiu că există încercarea de a da vina pe Compania Apa şi nu vreau să intru iar în această polemică, dar cert este