Şapte dintre profesorii care au susţinut examenul de titularizare s-au trezit fără note deoarece au absolvit o facultate neacreditată a Universităţii Spriru Haret. CITIŢI ŞI:
A absolvit de zece ori „Spiru Haret“ Hunedoara: După scandalul de la titularizare plouă cu plângeri penale
Bucureşti: 40.000 de absolvenţi de la Spiru Haret au primit diplome ilegale
Iniţial, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad au anunţat că toţi absolvenţii acestei universităţi au susţinut examenul de titularizare.
Comisia de Mobilitate care s-a ocupat de organizarea examenului de titularizare în acest an a decis ca absolvenţii Universităţii „Spiru Haret“ să nu fie eliminaţi din acest examen. Adeverinţele şi copiile diplomelor de licenţă ale acestora au fost trimise la Minister pentru a se concluziona dacă facultăţile pe care le-au urmat au fost acreditate sau nu.
La concurs s-au înscris 21 de candidaţi, toţi absolvenţi ai Universităţii „Spiru Haret” din Bucureşti.
"Din cei prezenţi, la 7 candidaţi nu li s-au publicat notele obţinute la examen deoarece, în urma verificării dosarelor, s-a constatat că forma de învăţământ absolvită nu se regăseşte în Anexa 1 a Adresei nr. 37559 din 04.07.2009, eliberată de M.E.C.I" , a declarat Mirela Aldescu, inspector şcolar general adjunct.
La concursul pentru ocuparea celor 260 de posturi titularizabile din învăţământul preuniversitar arădean, din data de 15 iulie 2009, s-au înscris 1755 de candidaţi, la 67 de discipline.
La examen s-au prezentat 1395 de candidaţi, dintre care 91 s-au retras iar trei au fost eliminaţi.
Dascălii au obţinut 477 note peste 7, 529 note între 5 şi 7 şi 288 note sub 5.
Sâmbătă şi duminică se depun contestaţiile la centrele de examen (Colegiul Naţional