Prietenii şi cunoscuţii îi spun Cristi. Nici el nu mai ştie cum a ajuns la numele ăsta, dar se gândeşte că poate ecoul pereţilor tribunei l-a făcut în timp pe Titi - Cristi. Este om cu greutate în angrenajul bazei sportive a stadionului Farul pentru că de munca lui depind multe dintre reuşitele spectacolului sportiv, fie că el se petrece pe gazon sau pe pista de tartan. În urmă cu 12 ani a învăţat să aibă grijă de gazonul stadionului. Astăzi este, în felul lui, un expert, care ştie fiecare fir de iarbă, ştie bolile gazonului şi chiar tainele, pentru a-l face mai cochet şi în acelaşi timp mai bun de joc în fiecare zi a anului, indiferent că este vară sau iarnă. Are pe mână utilaje sofisticate, care mai de care mai util, astfel încât să aducă totul la dungă înaintea startului.
Visează la Champions League
După atâţia ani petrecuţi de-a lungul şi de-a latul terenului, e în stare să recunoască şi cu ochii închişi colţişorul de gazon pe care se află. Spune că are nişte senzori în talpă, care ştiu ascuţimea fiecărui fir de iarbă, înălţimea şi culoarea lui.
Desigur, glumeşte, dar nici prea departe de adevăr nu este. Îi place să se plimbe desculţ prin iarbă - ce privilegiu, veţi spune poate, în special după ce rachetele aspersoarelor îşi fac repriza de ploaie mocănească, atât cât să transforme perdeaua de apă într-un curcubeu. Mai ales acum vara, pe înserat, o plimbare „în câmpul muncii“ este o adevărată cură de reflexoterapie. Iarna în schimb, povestea este mai dură, cu toate că aici, la Constanţa, nu prea avem noi zăpezile celor de la munte. Atunci e totuşi de tras, pentru că terenul trebuie să fie ca-n palmă.
În timp, a lucrat cu peste zece antrenori, fiecare cu pretenţiile lui. Titi a rămas „al casei“, deşi, dacă ar fi ca la jucători, în lumea fabuloasă a transferurilor, şi-ar dori să semneze şi el cu o echipă de C