Intrarea BCR în programul "Prima Casă", apartamentele din Bucureşti construite de români şi modul în care ar putea să se rezolve problemele financiare ale statului sunt principalele subiecte economice ale zilei din .ro. Programul "Prima casă" pare a fi fost salvat în contextul în care cea mai mare bancă din România va semna, în sfârşit, convenţia cu Fondul de Garantare. Semnarea convenţiei va avea loc în cursul zilei de astăzi, potrivit oficialilor băncii, scrie capital
Intrarea BCR în programul "Prima Casă", apartamentele din Bucureşti construite de români şi modul în care ar putea să se rezolve problemele financiare ale statului sunt principalele subiecte economice ale zilei din .ro.
Programul "Prima casă" pare a fi fost salvat în contextul în care cea mai mare bancă din România va semna, în sfârşit, convenţia cu Fondul de Garantare. Semnarea convenţiei va avea loc în cursul zilei de astăzi, potrivit oficialilor băncii, scrie capital.ro.
Marii dezvoltatori imobiliari au construit în ultimii trei ani 10.000 de apartamente noi în Bucureşti. Dintre acestea, 6.000 au fost construite de investitori locali, deşi piaţa a fost asaltată în ultimii ani de jucatori străini, informează zf.ro.
Palatul Victoria – până la 65 mil. euro. Clădirea Ministerului Transporturilor – 120 mil. euro, fără terenul aferent, iar cea a Ministerului Culturii – 18,5 mil. euro. Sunt trei dintre clădirile pe care statul le-ar putea vinde în sistem lease-back, respectiv evaluările acestor clădiri, conform unei analize money.ro.
Alte titluri importante din economie
Nouă din zece români, loviţi de criză (evz.ro)
Cum s-a erodat profitul grupului BCR in primul semestru (wall-street.ro)
Ce poate patronul sa taie din pachetul salarial fara a supara angajatul (dailybusiness.ro)
Ingrijorarile privind creditarea din China duc bursele americane pe rosu (zf.r