Miki spune că îi plac la nebunie sarmalele. Şi, pentru că i se face rău de la carnea de porc din care se prepară, de obicei, aceste delicatese, cântăreaţa a găsit soluţia salvatoare: le face din orez şi ciuperci. Acestea pot fi consumate şi vara, perioadă în care, se ştie, mâncărurile grase sunt mai greu de digerat. Pentru că nu are atâta timp liber cât şi-ar dori, atunci când găteşte, Miki preferă să prepare mâncăruri care se Miki spune că îi plac la nebunie sarmalele. Şi, pentru că i se face rău de la carnea de porc din care se prepară, de obicei, aceste delicatese, cântăreaţa a găsit soluţia salvatoare: le face din orez şi ciuperci. Acestea pot fi consumate şi vara, perioadă în care, se ştie, mâncărurile grase sunt mai greu de digerat. Pentru că nu are atâta timp liber cât şi-ar dori, atunci când găteşte, Miki preferă să prepare mâncăruri care se
Miki spune că îi plac la nebunie sarmalele. Şi, pentru că i se face rău de la carnea de porc din care se prepară, de obicei, aceste delicatese, cântăreaţa a găsit soluţia salvatoare: le face din orez şi ciuperci. Acestea pot fi consumate şi vara, perioadă în care, se ştie, mâncărurile grase sunt mai greu de digerat.
Pentru că nu are atâta timp liber cât şi-ar dori, atunci când găteşte, Miki preferă să prepare mâncăruri care se fac repede. Dar, din când în când, ea se “răsfaţă” cu tot felul de delicatese, precum sarmalele, care sunt gata în câteva ore.
“Am ceva probleme cu stomacul când mănânc produse din porc, dar nu mă pot abţine! De exemplu, îmi plac foarte mult sarmalele în foi de viţă. Şi, pentru a nu mi se face rău, nu le prepar cu carne, ci cu orez şi ciuperci. Aşa sunt mai uşoare şi pot fi mâncate şi în mijlocul verii”, spune cântăreaţa.
În afară de sarmalele “estivale”, printre preferatele lui Miki se mai numără şi fructele de mare, peştele şi preparatele din bucătăriile tradiţionale chineză, t