Încă de când a început să se practice în România paintball-ul, Adi a învăţat regulile şi a fost printre primii organizatori de echipe de trageri. Profil:
Născut: 29.04.1983, Arad
Educaţie: Facultatea de Ştiinţe Umanist Politice şi Administrative din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad
Experienţă: manager de vânzări
Familie: necăsătorit
I-a plăcut psihologia dar s-a înscris la Facultatea de Jurnalism. Când era mic nu ştia sigur ce vrea să devină. În anii liceului însă şi-a dat seama că i-ar plăcea să lucreze în mass-media. De aceea a ales să urmeze studiile superioare în acest domeniu. În timpul facultăţii a lucrat ca redactor la un ziar local. A reuşit de fiecare dată să se împartă între carieră, şcoală, viaţă personală şi timp liber.
Un băiat modest şi ambiţios, Adi a ştiut întotdeauna cum să se facă plăcut. Adoră senzaţiile tari şi acesta este motivul pentru care şi-a ales ca pasiune paintball-ul. „Pentru unii, să joci paintball nu este decât un lucru banal, copilăresc chiar. Pentru mine, paintball-ul este un fenomen inedit, un mod de a mă relaxa şi de a-mi petrece timpul liber”, a spus Adrian.
Practică paintball de zece ani
Tânărul, de profesie manager, a început să joace paintabll în urmă cu zece ani. Cam de atunci s-a făcut cunoscut acest joc şi în ţara noastră.
„În decursul timpului, a devenit un fenomen internaţional. Entuziaştii au format echipe, au întemeiat ligi şi au organizat campionate ale jocului. Şi eu m-am numărat printre persoanele interesate de acest joc. Nu ratez niciun concurs care se desfăşoară la nivel local, iar în weekend-uri plec cu prietenii la o partidă de paintball”, a mai mărturisit Adrian Puica.
Tânărul manager este de părere că jocul în sine este departe de a avea popularitatea sporturilor tradiţionale,