Optimismul legat de ieşirea din criză, un scenariu privitor la perioada de după alegeri şi bancherii britanici care iau enorm de mulţi bani sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă. De când a început criza sunt momente în care am impresia că ceea ce se întâmplă nu este altceva decât o parodie ieftină. Cu toate că evenimentele există şi sunt reale, succesiunea în care se desfăşoară, reacţiile aberante ale oficialilor şi repetarea unor greşeli din trecut p
Optimismul legat de ieşirea din criză, un scenariu privitor la perioada de după alegeri şi bancherii britanici care iau enorm de mulţi bani sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă.
De când a început criza sunt momente în care am impresia că ceea ce se întâmplă nu este altceva decât o parodie ieftină. Cu toate că evenimentele există şi sunt reale, succesiunea în care se desfăşoară, reacţiile aberante ale oficialilor şi repetarea unor greşeli din trecut par toate desprinse dintr-un film prost, scrie "Trenduri Economice".
Schimbarea trebuie să vină de jos în sus. A spera într-un om providenţial e o speranţă deşartă. Tot ce-mi doresc de la viitorul preşedinte e să nu-mi fie ruşine cu el când mă reprezintă, scrie Dan Şelaru.
Guvernatorul Bancii Angliei, Mervyn King a pledat azi pentru intărirea reglementarii bancare, lucru cu care orice om serios ar fi de acord, notează Dan Popa.
Alte titluri din blogosferă
Bancă catolică din Germania, investiţii în contraceptive, armament şi tutun (reflectiieconomice.zilisteanu.ro)
Alan Greenspan:”Revenirea e foarte aproape” (hymerion.wordpress.com)
Cu ce ajută venirea lui Radu Soviani la Business Standard (subiectiv.ro)
Cornel Nistorescu: Nu am de ce să fiu sentimental la Cotidianul (paginademedia.ro)
Nu rata astăzi, la ora 16:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI.