Declaraţiile lui Emil Boc privind impozitul forfetar, aplicarea Codului de Bune Practici cel mai târziu la 15 septembrie şi creşterea cu 20% pe timp de criză a segmentului gourmet de lux sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro. Impozitul minim trebuie restrâns la domeniile şi activităţile unde evaziunea fiscală nu poate fi altfel combătută şi eliminată, cum ar fi restaurantele, dar aceasta se va stabili în urma analizei pe care o face în
Declaraţiile lui Emil Boc privind impozitul forfetar, aplicarea Codului de Bune Practici cel mai târziu la 15 septembrie şi creşterea cu 20% pe timp de criză a segmentului gourmet de lux sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.
Impozitul minim trebuie restrâns la domeniile şi activităţile unde evaziunea fiscală nu poate fi altfel combătută şi eliminată, cum ar fi restaurantele, dar aceasta se va stabili în urma analizei pe care o face în prezent comisia economică a coaliţiei, a declarat premierul Emil Boc, conform capital.ro.
Codul de Bune Practici din sectorul de retail alimentar va fi aplicat până în 15 septembrie, a declarat Ilie Sarbu, ministrul Agriculturii. Codul reglementează relaţiile comerciale dintre producători, distribuitori şi retaileri, potrivit dailybusiness.ro.
Segmentul gourmet de lux reprezintă una dintre puţinele pieţe de lux cu creşteri de până la 20 procente în vreme de criză, un domeniu marcat de inaugurări, planuri de dezvoltare şi cifre de afaceri de peste 100.000 de euro după primele luni de funcţionare, anunţă wall-street.ro.
Alte ştiri importante din economie
De două ori mai putine maşini second hand înmatriculate în T2 (wall-street.ro)
Criza luxului din zona zero a Capitalei inversează raportul de forţe în favoarea chiriaşilor (money.ro)
Ce e verde, e făcut din porumb şi are butoan