Ingrediente:1 varza, 500g morcovi, 1 usturoi, 1 salata creata, 50 g unt, sare, pipoer, 250 g lasagne. Pentru sos: 3 linguri unt, 2 linguri faina, 500 ml supa de legume, 100 ml frisca de gatit, 2 linguri parmezan ras, 4 linguri cascaval
Mod de preparare
Varza spalata se taie in patru, se taie fasii, morcovii curatiti se rad, se pun in apa clocotitia 2 minute apoi se strecoara si se pun in unt incins adaugand si salata taiata fasii si varza. Lasagnele se pregatesc conform indicatiilor de pe pachet, se preincalzeste cuptorul, se preparaa sosul: unt topit, faina amestecata, pana se rumeneste, apoi stinsa cu supa, se fierbe 10 minute, se adauga frisc, sarea si piperul. In forma de yena se pune un rand de lasagne, legumele, sosul, iar lasagne si tot asa cat tine compozitia. Deasupra peste sos se pune cascaval ras si se pune vasul la cuptor 30-35 minute.
Ingrediente:1 varza, 500g morcovi, 1 usturoi, 1 salata creata, 50 g unt, sare, pipoer, 250 g lasagne. Pentru sos: 3 linguri unt, 2 linguri faina, 500 ml supa de legume, 100 ml frisca de gatit, 2 linguri parmezan ras, 4 linguri cascaval
Mod de preparare
Varza spalata se taie in patru, se taie fasii, morcovii curatiti se rad, se pun in apa clocotitia 2 minute apoi se strecoara si se pun in unt incins adaugand si salata taiata fasii si varza. Lasagnele se pregatesc conform indicatiilor de pe pachet, se preincalzeste cuptorul, se preparaa sosul: unt topit, faina amestecata, pana se rumeneste, apoi stinsa cu supa, se fierbe 10 minute, se adauga frisc, sarea si piperul. In forma de yena se pune un rand de lasagne, legumele, sosul, iar lasagne si tot asa cat tine compozitia. Deasupra peste sos se pune cascaval ras si se pune vasul la cuptor 30-35 minute.