A ajuns să lucreze în Automobil Club Român, filiala Prahova printr-o întâmplare fericită şi este omul potrivit la locul potrivit. Pentru Dan Rădulescu a fi unul dintre angajaţii filialei Prahova a Automobil Club Român (ACR) a fost doar un vis pe care, printr-o întâmplare fericită, a reuşit să-l transforme în realitate. Din 2001, tânărul a fost agent prestări servicii, iar din 2005 până în 2009 el a fost responsabilul filialei Prahova a ACR, care include şi filialele din Vălenii de Munte, Breaza şi Câmpina.
Dan Rădulescu ştie tot ce se poate despre maşini, dar şi despre clubul din care fac parte iubitorii de autoturisme. El coordonează activitatea celor 7.000 de membrii activi care figurează în Prahova şi este alături de fiecare dintre ei, atunci când are o problemă. „ACR a fost înfiinţat pe 5 aprilie 1904 şi are la nivel naţional 300.000 de membri, este membru al Federaţiei Internaţionale de Automobilsm (FIA) şi face parte din Alinaţa Internaţională de Turism (AIT)”, spune Dan Rădulescu. Printre cei înscrişi în acest club se numără medici, ingineri, avocaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale.
Maşina veche, o bijuterie
Asistenţă rutieră, adică depanare, remorcare şi reparare, verificare tehnică generală şi inspecţie tehnică periodică, şcoală de şoferi, asistenţă juridică în domeniul auto sunt câteva servicii de care membrii ACR cotizanţi la zi beneficiază în mod gratuit. În plus ei sunt implicaţi în activităţi de turism automobilistic, raliuri interne şi internaţionale şi sunt ajutaţi să obţină documente de călătorie internaţionale, asigurări, permise de conducere internaţionale.
Acestea sunt doar câteva dintre ofertele pe care ACR le are pentru pentru membrii săi activi. Începând cu luna septembrie Dan Radulescu aşteaptă iubitorii de autovehicule istorice sportive la ACR, filiala Prahova unde se află sediul central a