Câteva idei legate de industria auto, cât ar trebui să fie salariul minim pe economie şi pregătirea României pentru adoptarea euro sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă. Sfârşitul telenovelei nemţeşti ne creează oportunitatea unei noi treceri în revistă a mişcărilor înregistrate în industria auto. Ca o remarcă generală, putem spune că şi aici, ca dealtfel în toate domeniile de activitate, nu se întrevede momentan nicio schimbare radicală, arată "Tren
Câteva idei legate de industria auto, cât ar trebui să fie salariul minim pe economie şi pregătirea României pentru adoptarea euro sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă.
Sfârşitul telenovelei nemţeşti ne creează oportunitatea unei noi treceri în revistă a mişcărilor înregistrate în industria auto. Ca o remarcă generală, putem spune că şi aici, ca dealtfel în toate domeniile de activitate, nu se întrevede momentan nicio schimbare radicală, arată "Trenduri Economice".
Teoretic, existenţa unui prag minim al salariului primit de către un angajat pentru munca depusă, reprezintă un fel de protecţie socială pentru cei mai săraci şi mai puţin educaţi dintre cetăţenii unei ţări, care, astfel, nu vor mai fi la „cheremul” angajatorilor, scrie Cristian Orgonaş.
Sigur că odată şi-odată tot o să ajungem să adoptăm şi moneda europeană, lucru care ne va aduce consistente avantaje în economie (impact pozitiv asupra schimburilor comerciale, posibila creştere a investiţiilor străine, eliminarea volatilităţii monedei s.a.).Deocamdata însă, suntem departe de a ne permite să adoptăm moneda unică, iar actualul Guvern nu face paşi în direcţia bună, notează Dan Popa.
Alte titluri din blogosferă
Evolutia economiei: ne decuplam de Europa? (khris.ro)
Auchan nu face diferenţa între 10 si 28 (zoso.ro)
Phishing în numele operatorilor de telefonie mobilă (dandragomir.biz)