La mai puţin de o lună după ce a anunţat că se retrage din programul „Prima Casă”, ING a lansat, la costuri comparabile, un produs menit să concureze creditul garantat de Guvern. Cea mai importantă diferenţă o constituie avansul de 25%, banca finanţând maximum 75% din valoarea raportului de evaluare. În plus, faţă de „Prima Casă”, nu mai sunteţi condiţionat de deţinerea în proprietate, în trecut sau în prezent, a unei locuinţe. Pentru a testa
La mai puţin de o lună după ce a anunţat că se retrage din programul „Prima Casă”, ING a lansat, la costuri comparabile, un produs menit să concureze creditul garantat de Guvern. Cea mai importantă diferenţă o constituie avansul de 25%, banca finanţând maximum 75% din valoarea raportului de evaluare. În plus, faţă de „Prima Casă”, nu mai sunteţi condiţionat de deţinerea în proprietate, în trecut sau în prezent, a unei locuinţe.
Pentru a testa modul în care consultanţii ING răspund solicitărilor potenţialilor clienţi, capital.ro a iniţiat o nouă acţiune din seria „INCOGNITO”. Locaţia aleasă a fost una centrală – zona Unirii.
În ciuda apropierii orei când, de obicei, se ia pauza de masă, angajaţii din office-ul ING ar fi putut trece „testul de politeţe” chiar şi din partea celui mai sever inspector de personal.
Reporterul „deghizat” în client interesat de creditul „ING de casă nouă” a plecat aproape lămurit, micile scăpări, dacă există, fiind datorate mai degrabă noutăţii produsului. Lucrurile care au rămas în suspensie, cum ar fi finanţarea achiziţionării unei locuinţe „la roşu”, urmează a fi lămurite, cu promisiunea din partea consilierului ING că va trimite răspunsul pe e-mail.
Grad de îndatorare de până la 50% din venituri
Gradul de îndatorare acceptat este de până la 50% din venituri, procentul fiind stabilit în funcţie de scoringul pe care îl obţine solicitantul. Pentru stabilirea scoring