Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui, fără piele şi os, 2 linguri de margarină, 2 dovlecei potrivit de mari, 3 felii de pâine, un albuş de ou, o linguriţă de unt topit, 1/2 cană de brânză proaspătă de vacă, 1/4 linguriţă de sare cu aromă de usturoi, un praf de piper, un praf de boia.
Mod de preparare:
Dovleceii tăiaţi mărunt se înnăbuşă câteva minute în margarină, la foc mediu. Se rup feliile de pâine în bucăţele mici, şi se adaugă peste dovlecei, împreună cu albuşul de ou, untul topit şi brânza. Se amestecă de câteva ori, iar apoi se ia tigaia de pe foc. Pieptul de pui se bate puţin, apoi se sărează, se piperează şi se pune şi un praf de boia. Se umple pieptul de pui cu compoziţia de mai sus şi se prinde cu scobitori. Se unge un vas termorezistent cu puţin unt. Se aşază bucăţile de pui umplut în vas. Se toarnă peste ele o ceaşcă de apă şi se acoperă vasul cu folie înainte de a se introduce în cuptorul încins. Cu zece minute înainte de a fi gata se scoate folia şi se lasă să se rumenească.
Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui, fără piele şi os, 2 linguri de margarină, 2 dovlecei potrivit de mari, 3 felii de pâine, un albuş de ou, o linguriţă de unt topit, 1/2 cană de brânză proaspătă de vacă, 1/4 linguriţă de sare cu aromă de usturoi, un praf de piper, un praf de boia.
Mod de preparare:
Dovleceii tăiaţi mărunt se înnăbuşă câteva minute în margarină, la foc mediu. Se rup feliile de pâine în bucăţele mici, şi se adaugă peste dovlecei, împreună cu albuşul de ou, untul topit şi brânza. Se amestecă de câteva ori, iar apoi se ia tigaia de pe foc. Pieptul de pui se bate puţin, apoi se sărează, se piperează şi se pune şi un praf de boia. Se umple pieptul de pui cu compoziţia de mai sus şi se prinde cu scobitori. Se unge un vas termorezistent cu puţin unt. Se aşază bucăţile de pui umplut în vas. Se toarnă peste ele o ceaşcă de apă şi se aco