Britanicul, voluntar la Oradea, este dependent de strigătele pline de bucurie ale copiilor. Pentru a vedea copii fericiți, este gata de orice clovnerii și scălâmbăieli, oricât de ridicole.
A ales să urmeze actoria pentru că-I place să vorbească și să poarte haine trăznite. „Ca actor poți exagera, poți face lucruri pe care de obicei nu le faci”, explică el. După colegiu a început să joace teatru și în producții pentru televiziune, în special pentru copii. Rolul Căpitanului Hook din Peter Pan a fost unul dintre favoritele lui.
Voluntariat prin lume
Ash perrin este foarte sensibil și își dorește să ajute oamenii cum poate mai bine. Așa a ajuns să se implice în proiecte de voluntariat, în marea Britanie, dar și în Cambodgia, peru sau România. „În Cambodgia am fost voluntar într-un orfelinat, iar în Peru, în jungle Amazonului”, spune el simplu. Peste tot a lucrat mai ales cu copiii. A fost impresionat de condițiile în care trăiesc copiii acolo și i-a ajuta atât să se destindă și să râdă, cât și în proiecte de învățare, iar în Peru chiar de construcție a caselor lor. Se consider îmbogățit de fiecare dintre experiențele trăite.
O fundație pentru copii
„Cred că trebuie să le dai celorlați ce ai mai bun. Eu nu am bani, nu sunt doctor, constructor sau brutar. Pot face oamenii să râdă”, spune Ash Perrin. În urmă cu doi ani a înființat fundația Flying Seagull Project. Împreună cu prietenii lui Jessie Waygood, Matt Willis, Adam Lincoln și Becky Lagrand petrec câteva săptămâni pe an departe de casă pentru a face terapie prin râs, pentru a distra copii și oameni necăjiți din Marea Britanie sau din alte țări europene. România a fost una dintre primele țări la care s-a gândit. „Mama a vizitat România în 1991. A venit acasă cu impresii foarte frumoase”, își amintește el.
Anul trecut a venit pentru prima dată în România, împreună cu prietenii lui. Au