"Mă numesc Ancuţa Ilieş, sunt din Sighetu Marmaţiei şi am rugat- o pe mama, Simona Ilieş, să vă trimită reţeta mea preferată, de bomboane tip Rafaello. Mama spune că este un desert rapid, a cărui preparare nu-i ia mai mult de 15 minute."Ingrediente: 100 g zahăr pudră, 100 g unt, 100 g lapte praf, 100 g nucă de cocos.Preparare: Se amestecă untul cu zahărul pudră, cu o lingură, până se încorporează, apoi se adaugă treptat laptele praf şi, în final, circa "Mă numesc Ancuţa Ilieş, sunt din Sighetu Marmaţiei şi am rugat- o pe mama, Simona Ilieş, să vă trimită reţeta mea preferată, de bomboane tip Rafaello. Mama spune că este un desert rapid, a cărui preparare nu-i ia mai mult de 15 minute."Ingrediente: 100 g zahăr pudră, 100 g unt, 100 g lapte praf, 100 g nucă de cocos.Preparare: Se amestecă untul cu zahărul pudră, cu o lingură, până se încorporează, apoi se adaugă treptat laptele praf şi, în final, circa
"Mă numesc Ancuţa Ilieş, sunt din Sighetu Marmaţiei şi am rugat- o pe mama, Simona Ilieş, să vă trimită reţeta mea preferată, de bomboane tip Rafaello. Mama spune că este un desert rapid, a cărui preparare nu-i ia mai mult de 15 minute."
Ingrediente:100 g zahăr pudră, 100 g unt, 100 g lapte praf, 100 g nucă de cocos.
Preparare: Se amestecă untul cu zahărul pudră, cu o lingură, până se încorporează, apoi se adaugă treptat laptele praf şi, în final, circa 70 g de nucă de cocos. Se ia din compoziţia formată câte o bucăţică, i se dă formă rotundă şi apoi se rostogoleşte prin nuca de cocos rămasă. Opţional se pot adăuga la mijloc câte o alună sau o arahidă. Se pot servi imediat ce sunt gata, iar cele rămase pot fi păstrate într-un bol cu capac, la frigider, chiar şi o săptămână.