Luna aceasta s-au împlinit trei ani de când în Ploieşti a fost deschisă primul local aparţinând unui sportiv renumit, Doroftei Pub.
Am vrut să aflăm cum îi merg afacerile “Moşului” pe timp de criză şi care sunt surprizele pe care le rezervă ploieştenilor în perioada următoare. L-am găsit în mijlocul barului, binedispus, exersând câţiva paşi de dans spre admiraţia celor din jur. Ne-a invitat la o masă pe terasă şi a început să vorbească cu plăcere despre tot ceea ce s-a petrecut în trei ani de existenţă în lumea afacerilor.
“La început nu mi s-au dat prea multe şanse. Nu a fost uşor să lucrez cu oamenii, să fac un program care să fie respectat, să găsesc oamenii capabili să ne ajute astfel încât clienţii să fie mulţumiţi, dar am reuşit. Am investit mulţi bani, dar am avut încredere că respectul faţă de oameni mă va face să reuşesc”, zice Leonard Doroftei.
Are clienţi toată ziua
Celebrul boxer român spune că în această perioadă afacerile îi merg chiar mai bine decât înainte, iar efectele crizei nu se resimt. “Acum chiar avem mai mulţi clienţi decât anul trecut. Criza nu ne-a afectat. Lumea vine toată ziua, iar seara este plin, nu mai găseşti un loc liber. Atunci când oamenii încep să vină în local în timpul zilei, înseamnă că afacerile sunt pe drumul cel bun”, este de părere celebrul sportiv.
Peste 60% dintre clienţii lui Doroftei sunt străini, după cum ne spune chiar acesta. Acest lucru este uşor de remarcat dacă stai la o masă pentru că auzi vorbindu-se în jurul tău în engleză, olandeză sau franceză.
Şi-a dus clienţii în bucătărie
Leonard Doroftei îşi aduce aminte că, la început, unii clienţi erau reticenţi în a mânca produsele preparate de angajaţii săi. “Vedeam că oamenii nu prea aveau încredere să mănânce. Şi atunci i-am luat de mână şi i-am dus în bucătărie să vadă care sunt condiţiile în care se preg