Heritage, cel mai scump restaurant din Bucuresti, supranumit si "restaurantul bancherilor", fiindca majoritatea actionarilor sunt bancheri, a inregistrat in cei trei ani de la deschidere pierderi cumulate de 1,6 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finante. Cu toate acestea, potrivit unor surse apropiate afacerii, in prezent pierderile restaurantului trec de 2 mil. euro. Proiectul deschiderii restaurantului a fost initiat in 2006, iar deschiderea oficiala a avut loc in septembrie 2007. In acest moment, actionarul majoritar la Heritage este omul de afaceri Dinu Patriciu, care a mai cumparat in urma cu cateva luni un pachet de actiuni la compania care detine restaurantul, majorandu-si astfel participatia pana la 51%, potrivit surselor citate. Urmatorul actionar semnificativ la Heritage dupa Patriciu este Dan Pascariu, presedintele CA al UniCredit Tiriac Bank, care detine 12% din actiuni. Odata cu intrarea lui Patriciu in afacere, numarul actionarilor a ajuns la 23, printre acestia numarandu-se Robert Rekkers, CEO al Bancii Transilvania, Anca Ioan, fost CEO al Tiriac Holdings, Rasvan Radu, presedintele executiv al UniCredit Tiriac si George Butunoiu, unul din cei mai cunoscuti head-hunteri din piata. O masa la Heritage costa aproximativ 100 de euro.
Heritage, cel mai scump restaurant din Bucuresti, supranumit si "restaurantul bancherilor", fiindca majoritatea actionarilor sunt bancheri, a inregistrat in cei trei ani de la deschidere pierderi cumulate de 1,6 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finante. Cu toate acestea, potrivit unor surse apropiate afacerii, in prezent pierderile restaurantului trec de 2 mil. euro. Proiectul deschiderii restaurantului a fost initiat in 2006, iar deschiderea oficiala a avut loc in septembrie 2007. In acest moment, actionarul majoritar la Heritage este omul de afaceri Dinu Patriciu, care a mai cumparat in