Etapa a doua a concursului de barmani din circuitul Bar Master Competition, liga de barmani profesionişti, s-a desfăşurat aseară la restaurantul Champions din incinta Hotelului bucureştean JW Marriott.
Sub privirile curioşilor, cei mai buni barmani din România s-au întrecut în reţete originale de cocktailuri, rapiditate şi îndemânare la aruncat sticle, în cadrul probelor Mixology şi Working & Exhibition Flair.
Concurenţi din toate colţurile ţării
Cei 19 participanţi adunaţi de prin toate colţurile ţării, cărora nu le-au lipsit emoţiile, au reuşit să întreţină atmosfera şi buna dispoziţie de la ora 19.00, până aproape de miezul nopţii.
Alexandru Bălan a venit la Bucureşti tocmai de la Suceava, pentru a-şi demonstra măestria.
„Este pentru prima oară când particip la un asemenea concurs şi am avut mari emoţii. Nu contează pe ce loc o să ies la finalul concursului, important este că am putut să particip. Pentru a fi un bun barman cred că e nevoie de multă îndemânare, concentrare, originalitate pentru a crea şi in primul rând multă pasiune“, a spus la finalul concursului Alex, tânărul barman sucevean, în vârstă de 23 de ani.