Alaturi de haine realizate la comanda, in showroom-ul Scabal exista de saptamana aceasta si un spatiu pentru ... haute cuisine su misura. Champagne&Caviar Bar vine in completarea conceptului de Luxury Living pe care il promoveaza compania Casa Frumoasa (ce reprezinta printre altele brandurile de lux Scabal si Brioni).
In afara de showroom si Champagne Bar, compania care a investit 6 milioane de euro in spatiul din Lascar Catargiu va deschide in acelasi loc si un atelier de design pentru care colaboreaza deja cu Elena Busato, designer italian de interior.
Barul de caviar si sampanie are aproximativ 20 de locuri, iar in meniu se gasesc o serie de specialitati de caviar precum Iranian Beluga Caviar Premium sau Oscietra Caviar de la Marea Caspica, la preturi ce pot ajunge si la 1300 de lei pentru 20 de grame, dar si fructe de mare. Caviarul va fi servit in recipiente din argint, cristal sau portelan - unul pentru caviar, iar celalalt pentru fulgi de gheata si va fi „cules" cu linguri de argint special comandate, toate acestea menite sa pastreze intact gustul delicateselor culinare. Pentru a insoti caviarul, clientii pot comanda din lista de bauturi, realizata de sommelier-ul israelian Avi Steinitz, Moët &Chandon Vintage 2000, Veuve Clicquot Brut Rose Vintage 1985, Veuve Clicquot Brut, Dom Perignon 1999 Caviar kit, pana la Krug Grande Cuvée sau Cristal Premium. Este primul Champagne&Caviar Bar din Romania, pentru clientii companiei, dar si pentru bon vivants.
Alaturi de haine realizate la comanda, in showroom-ul Scabal exista de saptamana aceasta si un spatiu pentru ... haute cuisine su misura. Champagne&Caviar Bar vine in completarea conceptului de Luxury Living pe care il promoveaza compania Casa Frumoasa (ce reprezinta printre altele brandurile de lux Scabal si Brioni).
In afara de showroom si Champagne Bar, compania care a investit 6 milioane