„Boilerul“, aşa cum îi spun prietenii, se ocupă cu plăcere de amenajări interioare. Este cunoscut însă pentru multitudinea de tatuaje pentru care a luat premiul I la Frankfurt.
Ce artişti tatuatori preferi?
D.J.: Apreciez foarte mult stilul lui Paul Bouth, un tatuator din SUA. Costi Isuf este din punctul meu de vedere cel mai bun de la noi din ţară.
La 14 ani şi-a luat singur viaţa în piept, dat fiind că părinţii lui s-au despărţit pe când era foarte mic. Mama lui nu a avut puterea şi posibilitatea să-l ajute. Primul tatuaj şi l-a făcut la 20 de ani. „Pe atunci devenisem rocker şi, fără să ţin cont de părerea nimănui, am hotărât să mă tatuez. Artistul Costi Isuf mi-a făcut majoritatea tatuajelor. O treime dintre ele sunt creaţiile lui fără să se ghideze după nimic, le-a făcut direct pe piele. Primele desene au fost nişte cranii, dar cel mai dureros tatuaj a fost cel realizat în partea dorsală. Este vorba despre un trandafir de culoare neagră. Alte desene au stiluri gotice sau japoneze“, mărturiseşte Daniel.
Prietenilor şi cunoscuţilor le place cum arată. „Am multe tatuaje pe spate, pe burtă, pe antebraţe, dar şi câteva pe picioare. Până acum m-a costat totul 5.000 de euro. Vreau să-mi tatuez tot corpul în câţiva ani. Îmi doresc să intru în cartea recordurilor“, spune tânărul. Daniel Jigolea are aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului pictată cu tatuaje. Acesta mai spune că realizarea unuia durează cel puţin cinci ore.
Ferit de soare şi apă sărată
Târgujianul a participat la numeroase Convenţii Naţionale şi Internaţionale de tatuaje. Alături de Costi Isuf, unul dintre cei mai cunoscuţi şi profesionişti tatuatori din ţară, a mers prin mai multe ţări din Europa. „În 2005 am participat prima dată la o Convenţie de tatuaj din Târgu-Mureş. Acolo am văzut foarte mulţi tatuatori şi persoane tatuate, mi-a plăcut foart