Este pe jumătate bănăţean şi pe jumătate ardelean, dar găteşte reţete renumite atât în Transilvania, cât şi în Banat. Vestitul gastronom s-a născut şi a copilărit în Banat. „Era toamnă, anul 1977. Atunci m-am nascut eu, Adrian Hădean, fiul unui bănăţean şi al unei maramureşence. Mare bucurie pentru mine, mai ales că m-am născut într-o zonă în care mâncatul este preţuit la adevarata lui valoare, fiecare masă de duminică este un adevărat festival gastronomic, iar zilele săptămânii nu fac altceva decât să te pregătească pentru festinul duminical”, a declarat Adrian.
Încântă oamenii cu mâncarea
Locul în care şi-a trăit primii ani ai copilăriei şi-a pus amprenta asupra gusturilor sale în materie de mâncare. La fel şi Maramureşul, care i-a fost casă două decenii şi mai bine. Cu siguranţă are un rol în formarea sa ca bucătar şi Bihorul, care îi este casă de ceva vreme încoace. „Să nu vă închipuiţi acum că sunt bucătar de profesie. Nu, eu sunt bucătar de plăcere, de drag pentru bucate şi pentru zâmbetele mulţumite ale celor care îmi încearcă preparatele. O fi şi ăsta un soi de egoism, de cultivare a sâmburelui de infatuare cu care ne naştem toţi”, spune el râzând.
Maestru în dulciuri de tot felul
Pe la 17 ani a vrut să se angajeze la un radio, unde era director un bun prieten. „Care m-a scos pe uşă afară (vai, George, George!), cu instrucţiuni clare referitoare la următoarea noastră întâlnire. Adică după ce mai creşti, faci şi tu armata. De supărare m-am dus direct la Radio Contact, unde m-au luat de probă o săptămână, după care m-au angajat şi de unde am plecat, după un an, pentru a cocheta cu presa scrisă”, povesteşte el râzând.
Studiind actoria la Universitatea din Oradea, a petrecut o perioadă foarte interesantă a vieţii sale, perioadă în care a acumulat prieteni, experienţe inegalabile spune el. P