Dintre alimentele faimoase pentru proprietatile lor, cand vine vorba de longevitate, caisele se afla in top. Locuitorii din valea Huzna, in Himalaya, renumiti pentru speranta lor mare de viata, le consuma in mod constant, cunoscandu-le proprietatile.
Studiile arata ca aceste fructe contin cea mai mare varietate si cea mai mare cantitate de carotenoide. Despre acesti antioxidanti se stie ca ajuta la prevenirea bolilor de inima, reduc colesterolul rau si protejeaza organismul de cancer, explica Dr. Maoshing Ni, un expert in longevitate, pentru Yahoo! Health.
In medicina chineza traditionala, caisele sunt considerate benefice in regenerarea fluidelor din organism, in detoxifiere si in "calirea" organismului.
Chiar si samburii sunt extrem de pretiosi, ei fiind buni pentru sistemul respirator si in caz de tuse. Totusi, de mentionat este faptul ca nu trebuie consumati mai mult de 5, ei constinand o substanta periculoasa pentru organism.
Dintre alimentele faimoase pentru proprietatile lor, cand vine vorba de longevitate, caisele se afla in top. Locuitorii din valea Huzna, in Himalaya, renumiti pentru speranta lor mare de viata, le consuma in mod constant, cunoscandu-le proprietatile.
Studiile arata ca aceste fructe contin cea mai mare varietate si cea mai mare cantitate de carotenoide. Despre acesti antioxidanti se stie ca ajuta la prevenirea bolilor de inima, reduc colesterolul rau si protejeaza organismul de cancer, explica Dr. Maoshing Ni, un expert in longevitate, pentru Yahoo! Health.
In medicina chineza traditionala, caisele sunt considerate benefice in regenerarea fluidelor din organism, in detoxifiere si in "calirea" organismului.
Chiar si samburii sunt extrem de pretiosi, ei fiind buni pentru sistemul respirator si in caz de tuse. Totusi, de mentionat este faptul ca nu trebuie