Administratorul restaurantului de lux “La Teo” nu se teme de criza economică şi caută noi metode de a-şi surprinde clienţii Adrian Teodorescu a căutat mereu să-şi surprindă clienţii şi să-i provoace la ceva nou. De accea atunci când a simţit că mureşenii care îi frecventau pizzeria vor mai mult, a hotărât să-şi reinventeze brandul. Astfel, de astăzi mureşenii vor putea trece pragul noului restaurant de lux “La Teo”, un restaurant cu specific italian, o noutate pentru Târgu-Mureş. “Eu ţin foarte mult să ofer un lucru de foarte bună calitate. Vreau ca aici să se mănânce ca la Roma, la Paris sau la Napoli”, spune Adrian Teodorescu.
Pasiunea pentru gastronomie
Tot ceea ce face Adrian Teodorescu porneşte însă dintr-o mare pasiune pentru gastronomie. “Îmi amintesc că o dată am supărat-o foarte tare pe mama şi nu ştiam cum s-o îmbunez aşa că am gătit o ciorbă de fasole. Rezultatul a fost foarte apreciat mai ales de vecini, care veniseră atunci la masă. Văzând că îmi place să gătesc, mama a început să-mi dea sfaturi culinare, ea fiind o gospodină desăvârşită”, mărturiseşte Adrian Teodorescu. De la vârsta de 14 ani mureşeanul a cochetat cu sportul, iar acest lucru i-a permis să viziteze şi alte ţări din Europa, unde a avut ocazia să guste preparatele culinare ale unor mari maerştri bucătari. “Mi se crease un al şaptelea simt, pentru că atunci când vedeam un fel de mâncare, ştiam exact din ce e făcută şi uneori când ajungeam acasă încercam şi eu reţeta”, spune administratorul restaurantului.
Experienţa italiană
Deşi n-a urmat nici un curs de gastronomie, preferând să fie autodidact, Adrian Teodorescu a acceptat provocarea unor prieteni din Italia de a merge acolo şi de a lucra într-un restaurant. “În 1997 am plecat în Italia şi am lucrat ca ajutor de bucătar într-un restaurant de 1056 de locuri. După câteva luni, patron