Tratamentele naturiste sunt preferate in detrimentul celor medicamentoase pentru ca sunt usor de urmat si au un efect de lunga durata.
Plantele si legumele cu efect curativ vin in completarea si condimentarea mancarii si tocmai de aceea bucataria este de fapt o mica farmacie naturista la care poti apela de fiecare data, cu un minim de efort si maxima eficienta, informeaza suite101.com.
Ceapa, usturoiul, ardeiul, castravetii, spanacul, salata, varza si rosiile pe care le consumi in mod regulat fac minuni pentru starea ta de santate.
Racelile, problemele digestive, anemiile sau simptomele asociate afectiunilor circulatorii dispar dupa o dieta din plante si legume proaspete.
Sfatul medicului specialist insa este absolut necesar in aceste cazuri, pentru ca doza si modul de administrare sa fie corecte si sa asigure eficienta tratamentului.
Mancarea condimentata necorespunzator, consumata in exces, poate dauna gatului si tenului tau, iar primele efecte se vad imediat. Apar rapid iritatiile si tenul imbacsit, iar remediul este reducerea consumului.
Administrate corespunzator insa, la ore fixe, dupa sfatul medicului, alimentele din bucatarie vor fi salvarea starii de oboseala, epuizare fizica, psihica si frumusete naturala.
Mai mult, folosirea alimentelor din bucatarie in scop terapeutic este o solutie eficienta pentru fiecare pentru ca tratamentul poate deveni in scurt timp un adevarat mod de viata, la care nu poti renunta imediat dupa ce ai tratat afectiunea.
Specialistii americani au alcatuit un top al celor mai utilizate si eficiente alimente care se gasesc in bucataria fiecarei gospodine si se pot folosi ca tratament.
Bucataria, remediul tau
Patrunjelul, mararul si leusteanul sunt nelipsite din orice mancare. Putini stiu insa ca gustul lor aromat si deo