Cu totii ati auzit de/mâncat la/trecut pe lânga pizzeria „La Teo”, acolo sus, pe Papiu Ilarian nr. 1, iar daca n-ati aflat ca a îmbracat noi haine si a capatat noi dimensiuni, va povestesc eu. Luni a fost inaugurat proaspat „lustruitul” restaurant „La Teo”. Cine nu a „vizitat” localul înainte de schimbare va casca ochii si se va minuna iar cine a facut-o se va mai îndulci înca o data. „La Teo” a capatat contur în iarna lui 2003 în locul unei case pe care nu o dorea nimeni. Adrian Teo(dorescu) i-a gasit o destinatie, devenind administrator.
Atunci când „La Teo” a devenit prea mic pentru numarul de clienti care-l solicitau, Adrian Teo a gasit solutia. „L-am marit si am început sa gândesc mai mult cu mintea clientului. Vreau sa ofer mâncaruri de care târgumuresenii doar au auzit, sa manânce ca la Roma, Napoli sau Paris; târgumuresenii trebuie sa primeasca mai mult pentru ca merita! Eu le voi oferi asta!” se destainuie plin de optimism, Adrian. Pe lânga ambientul care pe mine, persnonal, m-a vrajit, „La Teo” veti avea o multime de surprize culinare pe care voi trebuie sa le descoperiti. Veti avea ocazia sa alegeti din 70 de soiuri de vin descoperind „wine barul”, fructe de mare si meniuri complexe. „Meniul zilei nu va fi bagat pe gât clientului, acesta din urma va avea ocazia de a alege ce vrea sa manânce la prânz si asta va fi un plus pentru el.” spune Adi. Surprizele vor continua o data cu cinele specifice (cina porcului, cina romana, cina dovleacului, etc.) si cu demonstratiile culinare sau chiar teatrale. „Ne dorim sa fim unul dintre cele mai respectate localuri din tara, acesta e scopul nostru, dar nu ne grabim, încet se face treaba mai buna!” se destainuie cu acelasi optimism, acelasi Adrian Teodorescu. A umblat mult prin lume… plecând cu sportul s-a întors cu experienta culinara pe care a dobândit-o în Italia. S-a întors în România, acasa, la Târgu-Mures