E inca bine sa iesi din Bucuresti. Peste doua ore “esti furat”. E obligatoriu acum sa faci smecheria prin Baneasa. Coada Casa Scinteii-Aeroportul Baneasa te omoara. Asa ca: Benzinaria Agip, stinga spre Aeroport. Intri pe linia de tramvai, te strecori in fruntea masinilor si ajungi la Cocosatul. De aici e simplu: sa faci dreapta spre Ploiesti e chestie de citeva minute. Aici nu mai e semafor. Asa ca fac popas: 4 mici-doi castraveti-piine-mustar. Dau suta de mii. Sint cu laptopul linga gratarul lui Cocosatul. Simtiti aroma? am fum de mici in hard, in soft, e moft.
Sa mori in fumul lui Cocosatul. Castravetii nu sint virili, mustarul e apa-apa, dar micii merita. Au un ceva. De citeva ori am vorbit cu patronul. Nu mi-a dat reteta. Patronul? e… Oita. Mi-a strecurat ca e reteta traditionala, secretul lui, cu multa zeama de oase si mirodenii. De douazeci de ani stiu locul. De douazeci de ani o data am tradat cu “Gil” si repede m-am intors la Cocosatul.
Citeste si comenteaza pe uichendistu.ro. E inca bine sa iesi din Bucuresti. Peste doua ore “esti furat”. E obligatoriu acum sa faci smecheria prin Baneasa. Coada Casa Scinteii-Aeroportul Baneasa te omoara. Asa ca: Benzinaria Agip, stinga spre Aeroport. Intri pe linia de tramvai, te strecori in fruntea masinilor si ajungi la Cocosatul. De aici e simplu: sa faci dreapta spre Ploiesti e chestie de citeva minute. Aici nu mai e semafor. Asa ca fac popas: 4 mici-doi castraveti-piine-mustar. Dau suta de mii. Sint cu laptopul linga gratarul lui Cocosatul. Simtiti aroma? am fum de mici in hard, in soft, e moft.
Sa mori in fumul lui Cocosatul. Castravetii nu sint virili, mustarul e apa-apa, dar micii merita. Au un ceva. De citeva ori am vorbit cu patronul. Nu mi-a dat reteta. Patronul? e… Oita. Mi-a strecurat ca e reteta traditionala, secretul lui, cu multa zeama de oase si mirodenii. De douazeci d