Calitatea de fiu de magistrat a lui Iustin Covei nu i-a adus acestuia eliberarea sperată din arestul preventiv.
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis ieri să menţină decizia instanţei inferioare prin care s-a dispus arestarea preventivă a lui Iustin Covei şi a altor 13 persoane, acuzate în dosarul fraudelor cu carduri bancare. Decizia CAB este definitivă. Magistraţii CAB au dat acest verdict ieri dimineaţă, după dezbaterile recursurilor inculpaţilor împotriva arestării care au avut loc joi. În cadrul şedinţei de judecată, odrasla Iustin Covei "a mărturisit" judecătorilor că nu trăieşte "din furat bani de pe carduri", ci din banii proveniţi de la mama şi de la tata, precum şi din vânzarea de maşini.
Potrivit procurorilor, Iustin Covei a fost surprins, în aprilie, de camerele de supraveghere de la o bancă din Craiova când retrăgea fraudulos bani dintr-un ATM. El a folosit două carduri contrafăcute, numerele utilizate aparţinând unor instituţii bancare din Italia, conform procurorilor DIICOT. Reţeaua infracţională din care Covei este acuzat că face parte a reuşit să scoată fraudulos din ATM-uri din Sydney şi Melbourne până la 70.000 de lei pe zi.
Calitatea de fiu de magistrat a lui Iustin Covei nu i-a adus acestuia eliberarea sperată din arestul preventiv.
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis ieri să menţină decizia instanţei inferioare prin care s-a dispus arestarea preventivă a lui Iustin Covei şi a altor 13 persoane, acuzate în dosarul fraudelor cu carduri bancare. Decizia CAB este definitivă. Magistraţii CAB au dat acest verdict ieri dimineaţă, după dezbaterile recursurilor inculpaţilor împotriva arestării care au avut loc joi. În cadrul şedinţei de judecată, odrasla Iustin Covei "a mărturisit" judecătorilor că nu trăieşte "din furat bani de pe carduri", ci din banii proveniţi de la mama şi de la tata, precum şi din