Să rezervi un teren, în orele de vârf, la unul din cluburile de tenis este o adevărată aventură. Terenurile Capitalei, aproape toate pe zgură, sunt pline cu oameni de afaceri şi sportivi de grupa mică. «Doar după ora 23 avem ceva liber». Acesta este răspunsul pe care îl vei primi, de cele mai multe ori, dacă încerci să rezervi un teren de tenis după ora 19. Şansele de a obţine totuşi o oră pe un teren cresc dacă faci rezervarea cu două sau chiar trei zil
Să rezervi un teren, în orele de vârf, la unul din cluburile de tenis este o adevărată aventură. Terenurile Capitalei, aproape toate pe zgură, sunt pline cu oameni de afaceri şi sportivi de grupa mică.
«Doar după ora 23 avem ceva liber». Acesta este răspunsul pe care îl vei primi, de cele mai multe ori, dacă încerci să rezervi un teren de tenis după ora 19. Şansele de a obţine totuşi o oră pe un teren cresc dacă faci rezervarea cu două sau chiar trei zile înainte. Nu însă şi dacă încerci la unul din cluburile unde proprietarii adoptă o atitudine exclusivistă, aşa cum sunt câteva în Complexul Sportiv Tei. „Nu facem rezervări. Nici nu avem cum, noi avem clienţii noştri fideli, care joacă de ani de zile“, spune administratorul clubului Pro Tenis. Clienţii fideli, de cele mai multe ori oameni de afaceri sau angajaţi cu funcţii importante în companii multinaţionale, nu sunt însă singura „concurenţă“. Trebuie luaţi în calcul şi jucătorii de grupa mică. „Până la ora 11 nu putem face rezervări, pentru că avem grupele de copii începând cu ora 8“, anunţă patronul clubului Enache International Tennis School din nordul Capitalei. Terenuri există în majoritatea sectoarelor Bucureştiului, însă cele mai multe şi cel mai bine cotate se găsesc în sectorul 1, în zona de nord a oraşului. Aici şi-au amplasat academiile şi câţiva foşti tenismeni de performanţă, ca Dinu Pescariu.
Abonamentul, cea mai bună soluţie @N_