Clubul din Bănie va trebui să se prezinte pe 21 decembrie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în procesul cu fostul tehnician al echipei a doua, Ştefan Crişan. Mai citiţi:
Crişan: „Sunt dezamăgit de justiţia din România“
Universitatea şi Crişan se judecă de cinci luni
Antrenor cu portarii şi la prima echipă, fostul goalkeeper al Craiovei de la începutul anilor ’90 a fost demis iarna trecută, însă acesta a considerat că acţiunea clubului a fost neconformă cu legislaţia în vigoare. Astfel, Ştefan Crişan a depus memoriu la LPF prin care a cerut să-şi primească drepturile financiare care considera că i se cuvin.
Litigiul a durat mai bine de cinci luni şi s-a încheiat în vară. După ce a trecut pe la toate comisile din cadrul LPF, Comisia de Recurs a menţinut decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, care a ratificat rezilierea contractului cerută de club.
„ Este o mare mizerie această decizie. Sunt dezamăgit de justiţia din România. Voi merge la TAS. Vor mai auzi de mine! Mi-a trebuit această decizie pentru a putea apela la Tribunalul de la Lausanne “, a spus atunci, la aflarea deciziei, Fane Crişan.
Ştefan Crişan (tricou roşu), în perioada în care evolua la Universitatea Craiova
„De la bun început am fost pregătit să pierd. Între a avea şi a primi dreptate e mare diferenţă în România, mai ales la ce se întâmplă la comisiile LPF “, a adăugat Crişan. Acesta s-a ţinut de cuvânt şi a făcut memoriu la TAS, primul termen fiind stabilit pe 21 decembrie.
Ştiinţa a mai pierdut un proces la TAS
Clubul oltean nu va fi pentru prima dată în faţa instanţei de la Lausanne. Precedentul caz s-a petrecut în noiembrie 2007, când Tribunalul de Arbitraj Sportiv a sancţionat Universitatea cu o amendă de 180.000 de euro şi i-a i