La 40 de ani este adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte, iar în tinereţe a câştigat de două ori campionatul universitar de volei cu echipa pe care chiar el a format-o la Academia de Poliţie. Cu zâmbetul pe buze ne spune că nu a vrut dintotdeauna să urmeze o carieră în poliţie. Îşi aminteşte că părinţii l-au îndrumat să urmeze cursurile Liceului nr. 6 din Târgovişte, profilul silvicultură, pentru că aşa era la modă pe atunci. Părinţii îl vedeau pădurar sau inginer silvic.
În 1990 însă, când a auzit că s-a înfiinţat Academia de Poliţie, a zis că poate face carieră în acest domeniu şi a hotărât să se înscrie. A urmat profilul de poliţie rutieră, “marea sa dragoste” aşa cum îi place să spună. Facultatea a terminat-o cu brio patru ani mai târziu, motiv pentru care a putut alege unde să profeseze. A ales să vină aproape de casă, la Târgovişte.
A stat alături de “marea sa dragoste”, la Serviciul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, 12 ani, unde a lucrat în funcţia de specialist. În 2007 a venit însă marea provocare : un post de conducere la Poliţia Municipiului Târgovişte.
A făcut sport de performanţă
A jucat mulţi ani volei. A început cu Tânărul Petrolist Târgovişte, în perioada junioratului. În 1986 a promovat cu Metalul Târgovişte în divizia B. A mai jucat la SARO, la Asia Buzău, iar în Academia de Poliţie a înfiinţat echipa de volei pe care a coordonat-o timp de patru ani. Cu această echipă a câştigat de două ori campionatul universitar de la Bucuresti. Cand vine vorba de copii săi spune despre băiat că este antitalent la sport iar despre fată că va fi un architect de succes.
“Baiatul sigur n-o sa-mi calce pe urme. N-o sa ajunga nici poliţist şi nici sportiv, e antitalent. În schimb fata, o să ajungă un foarte bun architect, e foarte dezgheţată. E fosrte bună şi la sport, joacă foarte bine fot