Bucuria judecării în libertate a interlopului Alen Moisin (foto) nu a ţinut mai mult de trei zile. Procurorii braşoveni au atacat decizia Tribunalului Braşov, dată la sfârşitul săptămânii trecute. Recursul s-a judecat luni dimineaţă la Curtea de Apel, iar după amiază magistraţii au deliberat: Moisin va rămâne după gratii pe timpul cercetărilor. Decizia magistraţilor Curţii de Apel nu poate fi atacată, dar nici nu este definitivă. La expirarea mandatului, interlopul va putea cere din nou punerea în libertate pe perioada procesului.
În dosarul pishingului de la banca Raiffaisen există 27 de inculpaţi, unii cercetaţi în stare de arest, alţii - printre care Alen Moisin, Valentin Teslaru, Florin Vrincianu şi alţi sase inculpaţi - în stare de arest. Printre capetele de acuzare aduse se numără apartenenţă la un grup infracţional, constituit în vederea săvârşirii de infracţiuni informatice şi complicitate la frauda informatică. Moisin şi Teslaru sunt capii unor celule teritoriale care făceau parte dintr-o reţea extinsă de fraude bancare electronice, condusă de doi bucureşteni. Bucuria judecării în libertate a interlopului Alen Moisin (foto) nu a ţinut mai mult de trei zile. Procurorii braşoveni au atacat decizia Tribunalului Braşov, dată la sfârşitul săptămânii trecute. Recursul s-a judecat luni dimineaţă la Curtea de Apel, iar după amiază magistraţii au deliberat: Moisin va rămâne după gratii pe timpul cercetărilor. Decizia magistraţilor Curţii de Apel nu poate fi atacată, dar nici nu este definitivă. La expirarea mandatului, interlopul va putea cere din nou punerea în libertate pe perioada procesului.
În dosarul pishingului de la banca Raiffaisen există 27 de inculpaţi, unii cercetaţi în stare de arest, alţii - printre care Alen Moisin, Valentin Teslaru, Florin Vrincianu şi alţi sase inculpaţi - în stare de arest. Printre capetele de acuzare aduse se numără a