Cele mai bune localuri din Bucureşti au fost premiate aseară, în cadrul Galei Premiilor Food & Bar. Picolo Mondo, Jerry’s Pizza, Turabo Cafe şi White Horse au primit şi ele cele mai multe dintre voturile juriului.
A doua ediţie a Galei Premiilor Food & Bar a reunit aseară, la Marriott Hotel, reprezentanţi ai celor mai cunoscute restaurante, baruri, ceainării şi companii de delivery şi catering din Bucureşti. Conducerea celebrului restaurant Caru’ cu bere a fost cea care a luat cele mai importante premii, printre care şi distincţia „Cel mai bun restaurant“. Localul cu 128 de ani de tradiţie a surclasat Casa di David şi UpTown.
„Caru’ cu bere este cel mai puternic brand din România, iar faptul că în 2006 City Grill a investit 1, 5 milioane de euro în renovarea restaurantului şi apoi în dezvoltarea operaţiunilor şi a imaginii se vede acum, în fiecare zi“, a spus, pentru „Adevărul de Seară“, Cornel Mihalaşcu, directorul restaurantului.
BUCUREŞTI: Cele mai rock baruri din Capitală
BUCUREŞTI: La o bere într-un fost bordel
Turabo Cafe, cea mai bună cafenea
Juriul, compus în mare parte din oameni de afaceri, clienţi fideli ai localurilor intrate în concurs, a mai ales Picollo Mondo la categoria „Cel mai bun restaurant cu specific străin“ şi Jerry’s Pizza pentru „Cel mai bun delivery“.
La capitolul „Cea mai bună cafenea, ceainărie“ au urcat pe podium reprezentanţi ai Starbucks, Cărtureşti şi Turabo Cafe, locul I fiind ocupat de Turabo.
Privileg Catering a luat premiul pentru „Cea mai bună companie de catering“, Trattoria Il Calcio a câştigat la „Cel mai constant restaurant“, iar Chez Marie a fost apreciat drept „Cel mai bun restaurant nou deschis“.
În comparaţie cu anul trecut, Privileg Catering şi-a păstrat locul I, în timp ce Trattoria a urcat două locuri