Primul număr (octombrie 2009) al publicaţiei MEDICA ACADEMICA anunţă intenţiile pe care editorii le au privitor la conţinutul său: cercetare medicală de vârf, noi concepte în managementul sanitar, viziune în business medical, politici performante de sănătate, experienţe internaţionale, cariere fără egal. (...)
Publicitate Primul text, sub colontitlul leadership, este un amplu interviu oferit de generalul (r) prof. dr. Vasile Cândea, intitulat Operaţia pe cord deschide larg porţile spre chirurgia generală. Au trecut 33 de ani de când dsa a pus bazele primei secţii de Chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Militar Central din Bucureşti, contribuind esenţial, în 1995, la separarea dintre Chirurgia cardiacă şi Chirurgia vasculară. A lucrat cu celebrul chirurg Marius Barnard, a cărui vizită a primit-o în 1982, şi a optat pentru cercetarea fundamentală şi chirurgia experimentală. Sub acelaşi colontitlu, prof. dr. Constantin Ionescu-Târgovişte se dovedeşte a fi un promotor al geneticii în Diabetologia românească. (...) Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală. Primul număr (octombrie 2009) al publicaţiei MEDICA ACADEMICA anunţă intenţiile pe care editorii le au privitor la conţinutul său: cercetare medicală de vârf, noi concepte în managementul sanitar, viziune în business medical, politici performante de sănătate, experienţe internaţionale, cariere fără egal. (...)
Publicitate Primul text, sub colontitlul leadership, este un amplu interviu oferit de generalul (r) prof. dr. Vasile Cândea, intitulat Operaţia pe cord deschide larg porţile spre chirurgia generală. Au trecut 33 de ani de când dsa a pus bazele primei secţii de Chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Militar Central din Bucureşti, contribuind esenţial, în 1995, la separarea dintre Chirurgia cardiacă şi Chirurgia vasculară. A lucrat cu celebrul chirurg Marius Barnard, a căr