Când timpul liber este limitat, păstrarea legăturilor cu prietenii se poate face şi prin utilizarea platformelor de socializare, inclusiv prin jocurile online oferite de acestea. Platformele de socializare sunt, în prezent, cele mai facile căi de comunicare online între prieteni, rude şi colegi. Lansate în urmă cu câţiva ani, site-urile au crescut exploziv, în stilul obişnuit al proiectelor de succes de pe internet. Audienţa de sute de milioane la nivel mondial a acestor platfor
Când timpul liber este limitat, păstrarea legăturilor cu prietenii se poate face şi prin utilizarea platformelor de socializare, inclusiv prin jocurile online oferite de acestea.
Platformele de socializare sunt, în prezent, cele mai facile căi de comunicare online între prieteni, rude şi colegi. Lansate în urmă cu câţiva ani, site-urile au crescut exploziv, în stilul obişnuit al proiectelor de succes de pe internet.
Audienţa de sute de milioane la nivel mondial a acestor platforme de comunicare este uşor de explicat într-o lume în care oamenii au tot mai puţin timp liber. Utilizarea acestor site-uri este o modalitate rapidă şi facilă de a păstra legătura cu prietenii şi de a te deconecta de la stresul zilnic. Facebook, Twitter, Hi5, Linkedin sunt doar câteva dintre cele mai importante portaluri de socializare, fiecare oferind servicii gratuite unui anumit tip de public. De altfel, tocmai gratuitatea acestor platforme este cheia atracţiei exercitate asupra persoanelor cu acces curent la internet.
La nivel mondial, Facebook a ajuns la 300 de milioane de utilizatori activi, adică persoane care i-au accesat serviciile cel puţin o dată pe lună, urcând astfel pe locul secund al celor mai vizitate site-uri din lume, după Google. Hi5, un serviciu similar, destinat însă unor persoane mai tinere, contorizează peste 63 de milioane de clienţi activi. De altfel, în topul celor m