Şi ce mai bucătar! Cântărind fiecare ingredient în parte, atât medical cât şi culinar, al nostru primar, Dorin Florea, a gătit joi seara în Dublin Irish Pub, paste. După pizza lui Oprişcan şi gulaşul lui Frunda, pastele lui Florea au marcat al treilea episod din seria „Personalităţi în bucătărie” ce se „derulează” în fiecare joi seara în Dublin Irish Pub. Bineînţeles, porţiile de paste s-au licitat din nou, cea mai valoroasă din cele zece fiind de 500 de lei. Doru Borşan, Claudiu Maior, Sorin Ţerbea, Aurel Filimon, Dumitru Matei, Lucian Racz, Doru Oprişcan şi încă două-trei mâini de oameni au făcut pe degustătorii şi licitatorii; cei din urmă involuntar, ce să mai zici/faci când te trezeşti cu o porţie de paste în faţă şi minus 400 lei în buzunar? Florea a luat atitudine conducând licitaţia ca un adevarat oblăduitor. S-au strâns astfel 4100 lei pentru elevii de la Liceul de Artă cărora edilul sef le-a promis un nou campus cât de curând. Invitaţii la masă au avut parte şi de câte un pahar de vin, recomandat după picantele paste şi dăruit de bucătarul sef al serii, Dorin Florea, un Rosso di Montalcino din zona Adriatica a Italiei. Să ţii apă în gură atunci când tai ceapa (ca să nu plângi) sau să pui cateva picături de ulei în apa în care fierb pastele (ca să nu se lipească), au fost doar câteva din secretele pe care Florea le-a împărtăşit invitaţilor. Următorul la cratiţă va fi Alexandru Petru Frătean, preşedintele PSD Mureş. Ce va găti şi cât de bine, vom afla. Va urma…
Şi ce mai bucătar! Cântărind fiecare ingredient în parte, atât medical cât şi culinar, al nostru primar, Dorin Florea, a gătit joi seara în Dublin Irish Pub, paste. După pizza lui Oprişcan şi gulaşul lui Frunda, pastele lui Florea au marcat al treilea episod din seria „Personalităţi în bucătărie” ce se „derulează” în fiecare joi seara în Dublin Irish Pub. Bineînţeles, porţiile de paste s-au l