A devenit deja tradiţie ca la fiecare sărbătoare mare din calendarul creştinesc cantina Spitalului de Boli Infecţioase să le prepare pacienţilor un meniu special
Aşa s-a întâmplat şi duminică, când pacienţii Spitalului de Boli Infecţioase şi cei ai secţiilor exterioare Spitalului Judeţean au fost trataţi regeşte de bucătarii cantinei aparţinând societăţii Arimex Comexim 2000.
Deschisă în iulie 2007, cantina Spitalului de Boli Infecţioase oferă, zilnic, unui număr de aproximativ 300 de pacienţi cea mai bogată şi mai bună masă. Cu măsuri de siguranţă şi igienă sporite, întreg procesul tehnologic de gătit este supravegheat îndeaproape de un asistent dietetician, însă orice persoană sau pacient curios poate vedea singur care sunt condiţiile în care este pregătită hrana sa, întreaga activitate fiind transmisă pe site-ul societăţii responsabile de această activitate, Arimex Comexim 2000.
Întrunind toate standardele de calitate solicitate, conducerea societăţii vrea să nu existe niciun motiv pentru care pacienţii să nu fie mulţumiţi de cum sunt trataţi şi le solicită acestora, o dată la două săptămâni, completarea unor chestionare pentru a vedea gradul de satisfacţie, dar şi pentru a afla cum poate să îmbunătăţească meniul. Pentru pacienţii de la Spitalul Clinic Judeţean şi cele două secţii exterioare - pentru bolnavii de HIV, din Medeea, şi secţia dermato-venerice de la Abator, personalul cantinei găteşte zilnic câte zece feluri diferite de mâncare, iar pentru cei de la Spitalul de Boli Infecţioase - opt feluri. Pe fiecare tură există câte un bucătar-şef şi un patiser, plus personalul auxiliar.
Duminică, în zi de sărbătoare, de Sfinţii Mihail şi Gavril, pacienţii au primit numai delicatese. Pentru cei 196 de pacienţi care nu au un regim special, bucătarii au pregătit pentru micul dejun icre şi brânză telemea, pentru prânz - ciorbă a la grec şi sărmăluţ