* ea a primit o diplomă de excelenţă la Conferinţa Internaţională de Didactica Geografiei
În urmă cu câteva zile a avut loc cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Didactica Geografiei, la Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj, prilej cu care profesoara brăileancă Steluţa Dan a primit o diplomă de excelenţă pentru "Preocupări şi cercetări în didactica geografiei şi aprecieri pentru rezultatele obţinute de elevi la fazele internaţionale, pentru rezultate succesive la fazele naţionale şi pentru pregătirea olimpicilor pe parcursul ultimului deceniu".
La această conferinţă, profesoara Steluţa Dan participă de cinci ani. Lucrarea înscrisă la această ediţie are tema "Metode şi tehnici de cunoaştere a elevilor", de fapt un capitol din lucrarea de doctorat pe care urmează să o susţină peste două săptămâni, "Comunicarea didactică, premisă esenţială în promovarea succesului şcolar prin disciplina geografie". Anul acesta se împlinesc şi 90 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii "Babeş Bolyai", iar în cadrul acestei festivităţi s-au acordat şi trei diplome de excelenţă: prof. dr. Octavian Mândruţ, prof. Dumitru Rus de la Hunedoara şi profesoarei Steluţa Dan.
"Această diplomă înseamnă foarte mult din punct de vedere sentimental. Valoarea e dată de faptul că mi-a fost recunoscută munca pe o perioadă îndelungată. Acolo erau mulţi profesori, cu multe rezultate. Am apreciat mai ales obiectivitatea, pentru că eu nu sunt absolventă a Facultăţii de Geografie din Cluj. Cel mai mult m-a bucurat faptul că mi s-au recunoscut meritele de la clasă", a spus profesoara Steluţa Dan.
După premiere, deşi lucrarea profesoarei Steluţa Dan fusese înscrisă la o secţiune separată, a fost rugată să prezinte o sinteză a lucrării de doctorat în plen. * ea a primit o diplomă de excelenţă la Conferinţa Internaţională de Didactica