Conservatorii braşoveni şi-au impus ca la alegerile locale din 2012 să obţină 10% din voturile braşovenilor şi să ajungă astfel să aibă reprezentanţi în Consiliul Local al municipiului Braşov, dar şi în Consiliul Judeţean. Reprezentanţii PC au realizat, în ultima perioadă, o evidenţă a membrilor mai vechi şi mai noi, astfel încât să ştie pe ce oameni se bazează. Ion Diniţă (foto), preşedintele filialei judeţene Braşov, susţine că partidul are „câteva mii de membri”, iar alegerile pentru conducerea filialei judeţene, dar şi a celei municipale, vor avea loc anul viitor. În prezent, atât conducerea filialei judeţene, cât şi a celei municipale, este numită interimar.
În acest moment, PC Braşov are organizaţii în 44 din cele 58 de localităţi ale judeţului, având acoperit 76% din teritoriu, şi îşi propune ca în următoarea perioadă să creeze organizaţii în toate unităţile administrativ-teritoriale. Conservatorii braşoveni şi-au impus ca la alegerile locale din 2012 să obţină 10% din voturile braşovenilor şi să ajungă astfel să aibă reprezentanţi în Consiliul Local al municipiului Braşov, dar şi în Consiliul Judeţean. Reprezentanţii PC au realizat, în ultima perioadă, o evidenţă a membrilor mai vechi şi mai noi, astfel încât să ştie pe ce oameni se bazează. Ion Diniţă (foto), preşedintele filialei judeţene Braşov, susţine că partidul are „câteva mii de membri”, iar alegerile pentru conducerea filialei judeţene, dar şi a celei municipale, vor avea loc anul viitor. În prezent, atât conducerea filialei judeţene, cât şi a celei municipale, este numită interimar.
În acest moment, PC Braşov are organizaţii în 44 din cele 58 de localităţi ale judeţului, având acoperit 76% din teritoriu, şi îşi propune ca în următoarea perioadă să creeze organizaţii în toate unităţile administrativ-teritoriale.